Culturele activiteiten

Stichting Gèssel Treft wil graag een aanvulling creëren op het huidige aanbod van culturele activiteiten en heeft als doel: Het stimuleren van inwoners uit Moergestel en omstreken om elkaar te treffen voor een muziek- of cultuurevenement. Naast Back to Den Boogaard organiseren wij activiteiten zoals een muziekquiz en muzikale thema avonden. Bij het organiseren van activiteiten doen we een groot beroep op vrijwilligers en samenwerking met lokale verenigingen en organisaties.

BEKIJK ONZE EVENEMENTEN

Sponsoren

Wij van Gèssel Treft, vinden een breed aanbod van culturele activiteiten belangrijk. Maar helaas subsidieert de overheid steeds minder. Ondanks inzet van vrijwilligers en samenwerking met andere organisaties blijkt het een moeilijke opgave om de begroting sluitend te krijgen. Daarom zijn wij op zoek naar bedrijven die willen sponsoren en particulieren die een gift willen geven. Dit kan per specifiek evenement of aan de stichting in het algemeen. Wij zijn natuurlijk met elke kleine gift al blij!!

SPONSOR MOGELIJKHEDEN

Vrijwilligers

Gèssel Treft bestaat uit een betrokken team van Moergestelse vrijwilligers met een gezamenlijke passie voor muziek en cultuur. Ieder heeft zijn of haar eigen kwaliteiten die ingezet worden bij de organisatie van activiteiten. Denk hierbij aan: planning, financiën, booking, PR, vormgeving, techniek en natuurlijk de helpende handjes tijdens de evenementen.
Zou je ook graag vrijwilliger willen worden van Gèssel Treft? Neem dan gerust contact op!

WORD VRIJWILLIGER